Ankeborg

Full Version: Avsnitt 62 + "Kristian filosoferar #4"
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Alltsåååååå WTF?

http://frihetsfaxen.se/avsnitt-62-invandring-vapen-korv-och-docklands/

http://frihetsfaxen.se/kristian-filosoferar-avsnitt-4-invandring-flyktingar-immigration/


Så har det slutligen hänt, Frihetsfaxen har bytts ut mot anti-invandringsfaxen till fullo.

Vad less jag blir.

Jag har välvilligt tolkat Kristians och Hannas invandringskritik som nån slags semi-frihetligt projekt med avstamp i att det blir så mycket pengar som går dit från hederliga människor mot deras vilja, men nu är det iaf i mina ögon helt uppenbart att det är "invandrarna" som är problemet i deras värld. Så nu är jag färdig med allt som har med frihetsfaxen att göra.

Urk!
Bra att ni uppmärksammar problemet med islamism i Sverige. Men jag håller med niklaswik om att ni tappar frihetsvinklingen på det hela. Varför pratar ni om invandrare som en likadan grupp hela tiden, varför utgår ni från etatisternas moral ("staten äger landet") när ni diskuterar detta och varför tror ni att stängda gränser är den mest politiskt gångbara lösningen på det här problemet?

En annan sak om den senare diskussion, det här med att österrikare tror det blir någon gigantisk krasch. Visst, det kan ske en rätt stor börsnedgång, men vilken österrikisk ekonom är det som säger att det skall bli någon kollaps?

Och varför skulle byråkrater - som gör sitt jobb, är inne i sin ideologi osv - vara sinnessjuka? Irrationella, visst, men inte så att de behöver låsas in i en lugn miljö med vadderade väggar. Smile
Innebär detta att frihetsfaxen slutar vara en integrerad del av ankeb.org?
(2015-09-10, 17:16)Såsse Wrote: [ -> ]Innebär detta att frihetsfaxen slutar vara en integrerad del av ankeb.org?


Det har den redan slutat vara, så det är ingen nyhet på det viset.
(2015-09-10, 17:40)niklaswik Wrote: [ -> ]
(2015-09-10, 17:16)Såsse Wrote: [ -> ]Innebär detta att frihetsfaxen slutar vara en integrerad del av ankeb.org?


Det har den redan slutat vara, så det är ingen nyhet på det viset.

Ah. Jag tänkte på att det har ett eget subforum, men läste ej announcementet från JvA.
Vad tycker ni om vad Martin och Boris sa på Radio Bubbla för 2 veckor sedan i Martin och Boris utreder den libertarianska linjen i invandringsfrågan?
(2015-10-13, 00:18)0xD15EA5E Wrote: [ -> ]Vad tycker ni om vad Martin och Boris sa på Radio Bubbla för 2 veckor sedan i Martin och Boris utreder den libertarianska linjen i invandringsfrågan?

Tycker att Carl Jakobsson gjorde en riktigt bra analys/kommentar hos Rothbardinstitutet: http://rothbardinstitutet.se/vad-ar-den-libertarianska-standpunkten-i-invandringsfragan
Skulle man inte kunna göra om den här topicen (om det är så det heter), till en om frihetliga podcasts överlag? Då tänker jag i förstahand på svenska podcasts, så vi kan diskutera dem. Personligen känner jag till frihetsfaxen, radiomises, rothbardinstitutet diskuterar och radio bubbla.
(2015-10-21, 00:19)Pawn Wrote: [ -> ]Skulle man inte kunna göra om den här topicen (om det är så det heter), till en om frihetliga podcasts överlag? Då tänker jag i förstahand på svenska podcasts, så vi kan diskutera dem. Personligen känner jag till frihetsfaxen, radiomises, rothbardinstitutet diskuterar och radio bubbla.


Ah, du menar att istället för "Podcast [Frihetsfaxen]" ha forumavdelningen "Frihetliga podcasts"? I så fall: ja, det låter inte dumt!
Quote:Ah, du menar att istället för "Podcast [Frihetsfaxen]" ha forumavdelningen "Frihetliga podcasts"? I så fall: ja, det låter inte dumt!

Exakt så!